Praat mee over mobiliteit in de Hoeksche Waard

(24 april 2019) Dagelijks stappen velen van u in de auto, op de fiets of nemen de bus. Wie anders dan u (inwoners, ondernemers en organisaties) weet uit ervaring hoe het gesteld is met de mobiliteit in de Hoeksche Waard. Uw gemeenteraad is zeer benieuwd naar die ervaringen. Daarom nodigen wij u uit om mee te denken over mobiliteit op ons mooie eiland.

In gesprek

Iedereen is welkom om dinsdag 7 mei van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur mee te komen praten. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in groepjes in gesprek over zaken die met ons vervoer te maken hebben. Zoals het openbaar vervoer, de doorgaande wegen, de fietspaden, het landbouwverkeer en de bereikbaarheid/verbindingen van de Hoeksche Waard.

U kunt over maximaal 2 onderwerpen meepraten. U kunt zich tot en met vrijdag 3 mei 2019 aanmelden via het e-mailadres griffie@gemeentehw.nl.

Toekomstplan

De ideeën, opmerkingen en reacties worden zoveel als mogelijk opgenomen in een
toekomstplan over de mobiliteit in de Hoeksche Waard. Dit mobiliteitsprogrammaplan wordt later dit jaar besproken en vastgesteld door de raad.

De bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis locatie Oud-Beijerland, W. van Vlietstraat 6.

Meer informatie

Hieronder nog wat meer informatie over de diverse thema's die met de mobiliteit in de Hoeksche Waard hebben te maken.